fbpx
Trine Rosendal

Hjemve

Hypnose mod hjemve

Jeg har erfarring med børn og unge i alderen 5 – 23 år, der lider af mere eller mindre voldsom hjemve. Hypnosen er et rigtigt godt redskab til at få børn og unge til at give slip, på den uro og utryghed hjemveen skaber. En anden kæmpe fordel er, at de i denne aldersgruppe er ekstremt modtagelige og oftest hurtigt mærker en rigtigt god effekt. Det i sig selv er selvforstærkende og mange har faktisk kun behov for 1 – 2 behandlinger. Jeg lærer dem samtidigt, hvordan de skal arbejde med hjemvefølelsen, når den kommer og det er fantastisk at opleve, hvor flot de faktisk mestre dette.

Rigtigt mange efterskoleelever døjer ligeledes med hjemve, hvor jeg har oplevelsen af, at hjemveen er en reaktion på den omvæltning den nye tilværelse giver. Mange skal lige vænne sig til alt det nye og er man samtidigt et følsomt barn, kan det i starten være svært at fordøje alle de forskellige indtryk. Her handler det også om, at finde sine egne grænser og lære, hvornår det faktisk er ok at trække sig og få lidt ro.

Har du et barn, der lider af hjemve, kan der bestemt gøres noget og jeg står klar hvis du har yderligere spørgmål.

Mia

Hej Trine. Jeg vil  gerne fortælle dig at jeg har sovet hos min kusine i lørdags. Jeg mærkede savn men jeg kunne nemt falde i søvn. Jeg lagde hånden på maven og gik ned af trappen. Det fungerer godt få mig. Jeg er så klar til lejrturen i morgen. Kærlig hilsen Mia