fbpx

Hypnoterapi Vægttab

Jeg så engang et program der hedder komedie kuren, hvor en svær overvægtig komiker skal ændre livsstil og selvfølgelig tabe sig. Da han har tabt sig alle de kilo og evaluerer sit forløb, siger han følgende:

“Jeg troede jeg blev glad af at tabe mig, men jeg opdagede, jeg skulle være glad for at kunne tabe mig”

Jeg har arbejdet med rigtigt mange mennesker, der kæmper med vægten og 95% af disse mennesker spiser på deres følelser. Nogle er klar over det, andre er ikke.

Men det nytter jo ikke noget at gå på den ene kur efter den anden, hvis årsagen til problemet ikke bliver løst op. Det er netop derfor, at den kære gastro bypass operation oftest fejler. Du symptom behandler – uden at fjerne årsagen.

Mine behandlinger hjælper dig til at mærke dig selv og blive bevidst om det du har brug for. Du lærer at mærke hvornår du bl.a  skal sige fra, hvad der gør dig ked af det og det der virkelig stresser dig. Derved går du fra at handle ubevidst og eventuel bruge maden til at trøste eller finde ro, til at håndtere dit liv og dine følelser bevidst. Dvs du lærer at håndtere dig selv, uden at bruge maden forkert.

Samtidigt lærer jeg dig at slippe de følelser fra fortiden, der er årsagen til dit uhensigtsmæssige adfærdsmønster. Dette giver ro, energi, motivation og overskud til at være god ved dig selv. Dvs du får lyst til at tabe dig og spise rigtigt, fordi du begynder at kunne lide den du er.

Når man udvikler sig og slipper ophobede følelser, reagerer kroppen samtidigt ekstremt positivt. Hvor kroppen tidligere var spændt og fastlåst, får den mulighed for at slippe – og det gør den. Det bliver nemmere for den at udskille affaldsstoffer, fedt mm og stofskiftet ændrer sig.

Antallet af behandlinger afhænger selvfølgelig af din situation. Men hvis du investerer  2 – 4 behandlinger fordelt over 2 – 3 måneder, kan jeg lærer dig, hvordan du skal håndtere dig selv og arbejde mod et varigt vægttab.

Vægttab

Jeg har været igennem et forløb hos Trine, med fokus på vægttab og selvværd!

Jeg er ovenud tilfreds. Trine er så skøn og behagelig en kvinde. Jeg har indtil videre siden jeg startede i behandling i februar måned tabt mig 14 kilo (indtil videre).

Jeg har egentlig ikke gjort noget for det. Det har ren Trines hjælp/behandlinger. Ingen form for kostændringer eller træning.

Da jeg så faldt lidt i et sort hul og skrev til Trine, var hun hjælpsom og gav mig nogle gode fif. Det var ikke noget med, at så måtte jeg jo komme ned og få en behandling mere.

Mange anbefalinger herfra. Jeg kommer gladeligt igen!