fbpx
Trine Rosendal

Hypnoterapi Vægttab

Jeg så engang et program der hedder komedie kuren, hvor en svær overvægtig komiker skal ændre livsstil og selvfølgelig tabe sig. Da han har tabt sig alle de kilo og evaluerer sit forløb, siger han følgende:

“Jeg troede jeg blev glad af at tabe mig, men jeg opdagede, jeg skulle være glad for at kunne tabe mig”

Jeg har arbejdet med rigtigt mange mennesker, der kæmper med vægten og 95% af disse mennesker spiser på deres følelser. Nogle er klar over det, andre er ikke.

Men det nytter jo ikke noget at gå på den ene kur efter den anden, hvis årsagen til problemet ikke bliver løst op. Det er netop derfor, at den kære gastro bypass operation oftest fejler. Du symptom behandler – uden at fjerne årsagen.

Mine behandlinger hjælper dig til at mærke dig selv og blive bevidst om det du har brug for. Du lærer at mærke hvornår du bl.a  skal sige fra, hvad der gør dig ked af det og det der virkelig stresser dig. Derved går du fra at handle ubevidst og eventuel bruge maden til at trøste eller finde ro, til at håndtere dit liv og dine følelser bevidst. Dvs du lærer at håndtere dig selv, uden at bruge maden forkert.

Samtidigt lærer jeg dig at slippe de følelser fra fortiden, der er årsagen til dit uhensigtsmæssige adfærdsmønster. Dette giver ro, energi, motivation og overskud til at være god ved dig selv. Dvs du får lyst til at tabe dig og spise rigtigt, fordi du begynder at kunne lide den du er.

Når man udvikler sig og slipper ophobede følelser, reagerer kroppen samtidigt ekstremt positivt. Hvor kroppen tidligere var spændt og fastlåst, får den mulighed for at slippe – og det gør den. Det bliver nemmere for den at udskille affaldsstoffer, fedt mm og stofskiftet ændrer sig.

Antallet af behandlinger afhænger selvfølgelig af din situation. Men hvis du investerer  2 – 4 behandlinger fordelt over 2 – 3 måneder, kan jeg lærer dig, hvordan du skal håndtere dig selv og arbejde mod et varigt vægttab.

Gerthie på 40

Jeg startede min indre rejse sammen med Trine for små 4 år siden. På det tidspunkt vejede jeg over 100 kg, var træt af mange års yo-yo vægt, og havde nået den konklusion, at jeg skulle have hjælp til at finde andre løsninger end periodevis sult og slankekure. Jeg har i snit besøgt Trine hvert halve år siden, og har fået et helt andet liv.

Sammen har vi kigget på årsager, ulysten til motion og den uhensigtmæssige adfærd….og idag lever jeg et meget aktivt liv med løbeture, fitness 4-5 gange om ugen og fantastiske mountainbiketure i bla de sydsvenske skove og i Sinaiørknen i Egypten. Vægten er faldet 37 kg og min kost er fuld af sunde beviste valg…og jeg er iøvrigt blevet uddannet kost-og livsstilsvejleder for nogle måneder siden. Selvfølgelig falder jeg i gamle fælder i ny og næ…men jeg kommer altid tilbage på sporet igen.

Hos Trine er der ingen hokus pokus…men der er ærlighed, nærvær, vejledning, rum til at nå egne konklusioner, lydhørhed og masser af respekt…og jeg har anbefalet rigtig mange at tage omkring Trine, når livet har været udfordrende og/eller svært, og alle er kommet styrket og klogere derfra….