fbpx

Hypnose mod rygestop

Føler du dig motiveret og klar til at blive røgfri, er den behandling jeg udøver, via hypnose og tankemæssige redskaber, bestemt et fornuftigt valg. Jeg har efterhånden hjulpet mange med at slippe cigaretterne og med god effekt.

Kroppen har aldrig brudt sig om at ryge. Den og din underbevidsthed kan sagtens huske hvad det vil sige at være ikke ryger. Det er netop den hukommelse jeg via hypnosen går ind og aktivere. Du bliver derved mere motiveret, dit stressniveau pga nikotin mangel falder og dit fokus på det positive ved et rygestop optimeres. Dettte kombineret med effektive tankemæssige redskaber gør et rygestop overkommeligt og meget nemmere. De fleste rygere tænker helt forkert i forhold til at vinke farvel til deres usunde last og forstærker derved rygetrangen. Jeg kan lære dig at gøre det modsatte, så du kommer til at samarbejde og hjælpe dig selv.

én behandling af hypnose mod rygestop kan være nok

Generelt er en behandling nok – men der kan være behov for en opfølgning efter et par uger. Det afhænger af, hvor mange følelser der er involveret i de kære cigaretter. Nogle ryger mere på følelserne end andre og derfor er det vigtigt at være realistisk og give sig selv den hjælp, der er brug for.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig. Skriv eller ring, hvis du har yderligere spørgsmål.

Allan

Hej Trine . Efter at ha brugt nikotin tyggegummi i 8-9-10år, kan ikke huske præcis hvor lang tid jeg brugte det ? men med […]

Cookiesamtykkebanner fra Real Cookie Banner