fbpx

Hypnoterapi mod Angst

Angst er følelser i dig, der er blevet overhørt i alt for lang tid. Du kan tro din krop og dit sind har forsøgt at alarmere dig og fortælle der er noget galt. Men vi er stærke og overhører disse signaler, og reagerer oftest først, når det udvikler sig til de invaliderende følelser angst kan skabe. Når vi oplever den styrke angst kan frembringe, bliver vi selvfølgelig bange og oparbejder derfor et tanke og adfærdsmønster, der er 100% styret af angsten. Det er forståeligt, men forkert.

Angst er mit hjertebarn, jeg har selv haft angst og har via dette, studeret, afprøvet og sluppet angsten på egen krop.

I mine behandlinger træner jeg dig, via hypnosen til at få styr på dit nervesystem, så du ikke konstant er i alarmberedskab. Jeg hjælper dig ligeledes til at slippe de følelser, der er grundstenen for din angst og lærer dig samtidigt, hvordan du skal håndtere dine tanker og reaktionsmønstre, så du bruger din energi til at slippe og ikke modarbejde dig selv.

Vejen ud af angsten er egenomsorg, selvforståelse, respekt og personlig udvikling. Det kan jeg hjælpe dig med.

Antallet af behandlinger er selvfølgeligt individuelt. men jeg arbejder kun udfra at gøre dig selvhjulpen og fortrolig med din angst. Dette gør, at resultatet bliver varigt og redskaberne kan du med sikkerhed bruge resten af dit liv. Så tro mig, der er en vej ud, jeg har i hvert fald fundet en god en.