Christian 20 år

Jeg havde længe gået rundt med angst og depression, da jeg startede i behandling hos Trine. Jeg havde prøvet mange ting, men der var ikke rigtigt noget der hjalp. Jeg gik rundt med konstant ond i maven og kvalme. Jeg var meget opgivende. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en forskel. Det er meget rart at være i behandling. Man føler sig tryg og glad, og man bliver fuld op med energi. Efter nogle få behandlinger var både min kvalme og ondt i maven væk. I dag lider jeg ikke længere af angst. Det er dejligt at have det godt igen. Det er ligesom at få et helt nyt liv. Inden jeg startede i behandling hos Trine, havde jeg ikke regnet med, at jeg kunne få det så godt igen.

Jeg vil anbefale Trine til alle. Hvis jeg en dag skulle få det skidt igen, så vil Trine være den første jeg ville gå til.