Magnus på 65

Da jeg kom til dig for 14 dage siden, havde jeg røget i ca. 50 år. Jeg havde prøvet mange af de forskellige rygeafvænningsmidler på markedet, men uden resultat. I 2003 fik jeg endda den ultimative advarsel i form af lungekræft. Ad 2 gange fik jeg fjernet den ene lunge, men lige lidt hjalp det – jeg røg videre. I løbet af dette forår blev jeg klar over, at jeg måtte gøre noget for stadig at kunne leve et aktivt liv som pensionist. Fyldt med en del skepsis opsøgte jeg dig efter anbefaling. Jeg må sige, at jeg stadig ikke rigtig er klar over, hvad der skete, medens jeg lå på din briks. Men fakta er, at jeg ikke har røget siden jeg forlod din klinik. Jeg savner hver dag mine “smøger”, men du sagde jo, at det var OK. Så det siger jeg til mig selv.

Tusind tak for hjælpen. Hvis det bliver nødvendigt bestiller jeg en ny tid.