Gerthie på 40

Jeg startede min indre rejse sammen med Trine for små 4 år siden. På det tidspunkt vejede jeg over 100 kg, var træt af mange års yo-yo vægt, og havde nået den konklusion, at jeg skulle have hjælp til at finde andre løsninger end periodevis sult og slankekure. Jeg har i snit besøgt Trine hvert halve år siden, og har fået et helt andet liv.

Sammen har vi kigget på årsager, ulysten til motion og den uhensigtmæssige adfærd….og idag lever jeg et meget aktivt liv med løbeture, fitness 4-5 gange om ugen og fantastiske mountainbiketure i bla de sydsvenske skove og i Sinaiørknen i Egypten. Vægten er faldet 37 kg og min kost er fuld af sunde beviste valg…og jeg er iøvrigt blevet uddannet kost-og livsstilsvejleder for nogle måneder siden. Selvfølgelig falder jeg i gamle fælder i ny og næ…men jeg kommer altid tilbage på sporet igen.

Hos Trine er der ingen hokus pokus…men der er ærlighed, nærvær, vejledning, rum til at nå egne konklusioner, lydhørhed og masser af respekt…og jeg har anbefalet rigtig mange at tage omkring Trine, når livet har været udfordrende og/eller svært, og alle er kommet styrket og klogere derfra….