Helene på 38

Jeg henvendte mig første gang til Trine for halvandet år siden, da behovet for en hjælpende og objektiv livline meldte sig i mig. Allerede meget kort inde i min første samtale hos hende, fornemmede hun tydeligvis mig som menneske.

Og dermed også nogle helt centrale aspekter i mig, jeg skulle arbejde på og med – for at opnå større indre balance. Det er blevet til yderligere tre besøg, senest i februar 2013. Under hvert besøg har jeg fået hendes hjælp til at belyse de centrale aspekter, jeg på de givne tidspunkter har haft til opgave at arbejde på og med; i mig selv og mit liv. Og jeg har fået gode og brugbare værktøjer til brug under dette arbejde. Trine er min mentor; hendes sensitivitet, ægthed og personlige udvikling og livserfaring har spillet en uvurderlig rolle i min personlige udvikling.