Helle på 48

Hej Trine ?.

Har længe haft lysten til at sige dig mange tak for din hjælp og nu gør jeg det endeligt….!.

Ikke alene har du hjulpet mig men også min søn og bonus søn ?.

Jeg er sluppet af med min angst omkring det at rejse langt væk, at flyve, være alene hjemme om natten og at køre langt alene i bil ?. Vi er netop i fuld gang med, at lede efter Vores næste rejse syd på til sommer 2019 ?. Mathias på 12 år, havde samlet en masse vrede i sig, i følge af, alt for mange dårlige oplevelser i løbet at sit korte liv, feks. 2 klasse skift med meget mere.  Henrik på 16 år, havde udviklet angst for sygdom, mest maveonde og derfor udviklet et bestemt mønster omkring hvad han måtte spise og kunne gå fuldstændig i panik, hvis vi andre i huset havde ondt i maven.

 Mathias er i allerhøjeste grad blevet tømt, for alt sin vrede. Han kan selvfølgelig stadig blive sur og irriteret, men ikke i nærheden af, hvad han kunne før og vi har fået en meget gladere dreng i huset ?.

Det samme kan siges om Henrik?. Han er livet meget mere op, blevet gladere og mere energi fyldt. Han er netop startet i nyt job i Super Brugsen, ved siden af sit første år på HTX ?. Hans far har lige været syg i flere dage med maveonde og Henrik

blev hjemme og flygtede ikke ud til kæresten ?.

Så alt i alt, er alting blevet bedre her på Vores adresse, Takket være dig Trine ?. Du er for os en STOR blomst?

Rigtig godt Nytår ønskes du og din familie, kan være vi ses i det nye ?.