Winnie på 25

Trine er fantastisk, hun har et hjerte af guld og vil kun det bedste for dig❤️ Hun kan helt klart hjælpe dig. Hun har hjulpet mig. Og jeg fortryder det ikke ét sekund, kun at jeg ikke havde kontaktet hende noget før.??

Hun har hjulpet mig igennem en træls tid hvor min underbevidst har bestemt over mig.

Men nu er det mig der bestemmer over den?? jeg troede “bare” det var mig der var underlig og mærkelig. Og blev ved med at skubbe tingene væk. Men det hjalp slet ikke på mit socialforbi. Tvært imod!.

Så skrev til Trine og fik staks en tid. 3 behandlinger har jeg fået. Og det har vendt op og ned på mig. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Både nu og på længere sigt. Og NEJ det er ikke et tabu at stå ved hvis man føler der er noget i kroppen man ikke selv af herre over, men en fed overvindelse overfor dig selv at stå ved det.?? tvivl ikke. Kontakt Trine. Hun er helt igennem fantastisk. Og hammer sød?